top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiCristian Patrascu

Noi trenduri in Design Interior in 2023

Actualizată în: 20 dec. 2022

An de an, ceea ce este la modă și popular în designul interior se schimbă, ceea ce inseamna ca trebuie sa pastram pasul cu lucrurile proaspete și interesante. Pe măsură ce am intrat serios nu numai într-un nou an, ci într-un nou deceniu, este posibil să vă întrebați care sunt tendințele de design la orizont. Pentru a afla, am pregatit o lista de tendințe si analize a schimbărilor pieței pentru a identifica ce este nou și cool.


1. Culorile neutre

Culorile neutre vor fi din nou in trend în acest an. Ce putem spune? Neutrele au nuanțe destul de clasice și senine și, cel mai important, nu incarca spatiul. Culorile neutre nu sunt doar nuantele de alb cu tonuri reci sau calde. Ne uităm în primul rând la nuanțe de gri și bej. Predicția noastră pentru 2023 este că neutrele calde își fac loc, în timp ce neutrele reci se estompează pe fundal. Nu subestimăm nici puterea decorului neutru. Vor face o alegere excelentă pentru pereții tăi, dar sunt și opțiuni excelente pentru mobilier, inclusiv canapele și lenjerie de pat. Un designer de interior vă poate ajuta să aflați cum să le combinati în mod corect. https://www.cristianpatrascu.ro/


2. Catifeaua

Catifeaua s-ar putea sa nu fie pentru toata lumea, dar va fi cool și la modă în 2023. Este amestecul perfect de lux și confort. Când majoritatea oamenilor se gândesc la catifea, ei se gândesc adesea la tapițeria de catifea roșie de altădată. În acest an și în următorul, firmele de design interior fac o scufundare profundă în opțiunile de design din catifea, în special pentru canapele. Și opțiunile noastre de culoare sunt mai largi ca niciodată. Vorbim de nuante de albastru, roz, portocaliu sau gri. Posibilitățile pentru mobilierul din catifea în 2020 sunt interminabile.


3. Alb-negru

Albul și negrul sunt începutul și sfârșitul spectrului de culori. În mod literal, nu ar putea fi un contrast mai puternic între culori. Dar ciocnirea dintre lumină și întuneric este un cadou din partea zeilor designului interior. Există milioane de moduri de a încorpora această tendință de yin și yang în decorul casei. Scaune și canapele negre, perne aruncate cu alb, imprimeu chevron, marmură alb-negru - există atât de multe materiale și variante de model care se potrivesc cu aceste două culori. În 2023, designerii de interior pot accesa pentru tine posibilitățile nesfârșite de decor pe care această tendință alb-negru trebuie să le ofere.


4. Pattern-uri geometrice

Tiparele geometrice sunt într-o tendință ascendentă de ani buni, atât de mult încât puteți găsi orice model cu model geometric, oriunde. Singura problemă cu care modelele geometrice sunt atât de populare este faptul că este pe toate - căni, caiete, tapet, canapele, lenjerie de pat, artă, podele, corpuri de iluminat și alte decoruri. Este atât de ușor să exagerați. Acesta este motivul pentru care 2023 se referă la echilibru geometric. Puteți face încă o declarație de design cu modele geometrice îndrăznețe și vibrante. Alegeți o zonă a casei dvs. în care doriți ca modelul geometric să facă o afirmație îndrăzneață. Ce zici de gresie pentru baie sau un tapet geometric pentru peretele din spatele canapelei cu un model nu atât de aglomerat?


5. Verdele masliniu

Albastrul clasic poate fi considerat culoarea Pantone a anului, dar vedem ca verdele prafuit - verdele masliniu - câștiga tracțiune în casă chiar acum. Măsliniul este o nuanță calmantă de verde care funcționează bine atat in zona de zi cat si in zona de noapte.



6. Tonuri feminine

Aceste tonuri se referă la diferite nuanțe de roz, dar sunt mai subtile. Blush, roz milenar, bronz, taupe și alte nuanțe de roz deschis vor funcționa bine într-o cameră neutră.



7. Combinatii de metal

Metalele vor fi peste tot în 2023. Vorbim de nuante de argint, auriu, aluminiu și cupru. Se preconizează că panourile de aluminiu sunt o opțiune populară pentru backsplash pentru bucătării. Tendința de decor mixt de metal va fi, de asemenea, destul de populară. Metalele argintiu și maro vor lucra bine împreună, precum fierul și aurul sau bronzul. Aveți grijă să nu amestecați mai mult de trei metale într-un spațiu, sau decorul dvs. ar putea deveni mult prea ocupat și copleșitor pentru o singură cameră. Firma potrivită de design interior vă poate ajuta să găsiți un echilibru.



Ai nevoie de ajutor pentru amenajarea locuintei tale? La Cristian Patrascu Studio, oferim un serviciu complet de design interior care sa îți aduca confort și bucurie. Pe langa asta, vei beneficia de o analiza a stilului si o vizita la locatie pentru discutii, gratuite.

Doresti să afli mai multe? Dă-ne un apel sau trimite-ne un e-mail!


Email: contact@cristianpatrascu.ro

Tel: 0737558986


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page