top of page
echipa alb negru 2.jpg
Echipa working.jpg
Cristian Patrascu.jpg

Salutare!

 

Ma numesc Cristian Pătrașcu, arhitect si designer interior, am absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București. Cu o experienta de peste 8 ani in Arhitectura si Design de Interior, lucrările mele anterioare acoperă o gamă largă de proiecte, cu funcțiuni publice și private, fiind specialist in amenajari interioare.
 

Am lucrat mai mult 2 ani in Londra, in cadrul unuia din cele mai mari birouri de Arhitectura si Design Interior, avand sansa de a participa si de a conduce proiecte internationale. Perioadele petrecute in birourile din New York si Singapore m-au ajutat sa imi perfectionez cunostiintele in materie de Design Interior si sa fiu la curent cu cele mai noi tendinte.


Impreuna cu echipa mea, incearcam să transmitem o viziune unica în proiectele realizate, considerand că orice amenajare sau reamenajare de spațiu este un moment bun pentru schimbare și evoluție prin spațiile inovatoare și  prin utilizarea adecvata a materialelor, luminii, transparenței și culorilor. 

 

Studioul nostru iti pune la dispozitie o serie de servicii de design interior, personalizate si adaptate bugetului tau. Filozofia de bază fiind aceea de a crea soluții individuale, funcționale și nu în ultimul rând, impozante din punct de vedere estetic pentru clienții care își doresc o viață comfortabilă.

Alaturi de echipa mea de designeri, ingineri, producatori de mobila si finisaje, putem transforma in realitate pana si cele mai indraznete proiecte.

Email: contact@cristianpatrascu.ro

Tel: 0737558986

Echipa

Dana.jpg

Daniela Cristea -  Interior Designer

Raluca.jpg

Raluca Gageanu -Interior Designer

ailin.jpg
andreea.jpg

Ailin Menasan  - Interior Designer

Andreea Cirjan  - Interior Designer

andrada.jpg

Andrada Bucur -Interior Designer

bottom of page