Cristian Patrascu.jpg

Salutare!

 

Ma numesc Cristian Pătrașcu, arhitect si designer interior, am absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București. Cu o experienta de peste 8 ani in Arhitectura si Design de Interior, lucrările mele anterioare acoperă o gamă largă de proiecte, cu funcțiuni publice și private, fiind specialist in amenajari interioare.
 

Am lucrat mai mult 2 ani in Londra, in cadrul unuia din cele mai mari birouri de Arhitectura si Design Interior, avand sansa de a participa si de a conduce proiecte internationale. Perioadele petrecute in birourile din New York si Singapore m-au ajutat sa imi perfectionez cunostiintele in materie de Design Interior si sa fiu la curent cu cele mai noi tendinte.


Impreuna cu echipa mea, incearcam să transmitem o viziune unica în proiectele realizate, considerand că orice amenajare sau reamenajare de spațiu este un moment bun pentru schimbare și evoluție prin spațiile inovatoare și  prin utilizarea adecvata a materialelor, luminii, transparenței și culorilor. 

 

Provocăm fiecare proiect ca pe o nouă oportunitate de succes, de a creea designul cel mai potrivit pentru nevoile utilizatorului. Filozofia de bază fiind aceea de a crea soluții individuale, funcționale și nu în ultimul rând, impozante din punct de vedere estetic pentru clienții care își doresc o viață comfortabilă.

Alaturi de echipa mea de designeri, ingineri, producatori de mobila si finisaje, putem transforma in realitate pana si cele mai indraznete proiecte.

Email: contact@cristianpatrascu.ro

Tel: 0737558986

Echipa

DSC_0051_edited.jpg

Daniela Cristea -  Interior Designer

IMG_20211012_105254_edited_edited.jpg

Raluca Gageanu -Interior Designer

DSC_0023_edited.jpg

Amalia Patrancusi - Interior Designer