top of page

Apartament Piata Muncii

Locatie: Bucuresti, Romania

Status: Construit

An: 2019

Tip: Apartament cu 2 camere

Suprafata: 56 mp

Buget amenajare design: 18000 €

Un apartament elegant, in care detaliile fac diferenta. Aceasta este descrierea care caracterizeaza cel mai bine apartamentul de fata. Beneficiarii, o famile tanara si-au dorit  un stil cat mai simplu dar rafinat in acelasi timp.

Asa cum o demonstreaza si aceasta locuinta, utilizarea adecvata a paletei cromatice este importanta in orice spatiu in care estetica este prezenta. De obicei, alegerile minimaliste pun accentul, in principal, pe culori neutre. Astfel, in acest apartament, dincolo de peretii albi si cateva obiecte de mobilier in aceeasi nuanta, s-a dorit sa se adopte idealul modern de simplitate, linii curate, si chiar minimalismul, dar fara a se pozitiona prea departe de spectru de culori disponibile. Astfel, locuinta a fost amenajata folosind o paleta naturala, de alb, gri, bej, pentru a crea spatii moderne, distincte, bazate pe o cromatica compatibila cu stilul si personalitatea familiei.

Clientul, fiind programator cu o fire inclinata spre tehnologie, si-a dorit incorporarea a multe elemente smart tech in locuinta, de la  sistemul de incalzire pana la luminile din casa. Acest concept este prezent in toata amenajarea ce s-a dorit a fi cat mai functionala. Baia nu face excepție de la procesul de ușurare a vieții de zi cu zi a beneficiarilor prin tehnologie. Mai multe detalii aici: https://www.cristianpatrascu.ro/oglinda-smart 
 Beneficiarii, dupa ce au locuit mai bine de 2 ani in Londra, si-au dorit ca apartamentul de 56 metri patrati sa aiba elemente decorative care sa le aduca aminte de perioada petrecuta acolo.

Email: contact@cristianpatrascu.ro

Tel: 0737558986

bottom of page