top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiCristian Patrascu

5 motive sa apelezi la un Designer Interior

Actualizată în: 15 mar. 2020

Una dintre convingerile noastre este că toată lumea merită să trăiască într-un spațiu incredibil care îți aduce confort și bucurie. Spațiul tău nu ar trebui să arate numai uimitor, ci ar trebui să fie o reflectare a personalității și stilului tău și ar trebui să funcționeze într-un mod care să funcționeze cu modul în care îți trăiești viața. S-ar putea să pară imposibil și asta pentru că designul interior incredibil nu se întâmplă întâmplător. Spațiile mari sunt atent explorate, planificate și tratate de profesioniști.


„Un design interior incredibil nu se întâmplă întâmplător.”


Din păcate, multe persoane sunt confuze sau se intimidează la ideea angajării unui designer de interior profesionist. S-ar putea să vă preocupe atât procesul de colaborare cu un proiectant, cât și costurile în acest sens. Ințelegem în totalitate aceste temeri și am făcut tot posibilul pentru a le atenua. Însă, dacă aveți nevoie de mai multe informatii despre avantajele angajării unui designer de interior, iată care sunt principalele noastre cinci motive pentru care angajarea unui designer de interior este cea mai bună investitie de făcut.



Motivul nr. 1 pentru angajarea unui designer de interior: veți economisi bani.

Poate părea contra intuitiv, deoarece va trebui să plătiți designerul, dar adevărul este că angajarea unui designer vă poate ajuta să evitați greșelile costisitoare și vă vor ajuta să luați decizii de proiectare care să crească valoarea apartamentului dvs. Și dacă ai un buget restrâns, un designer va ști să obțină cea mai bună valoare din ceea ce poți cheltui. Un proiectant experimentat este obișnuit să lucreze cu un buget și te va ajuta să înțelegi unde merge fiecare ban.


Motivul nr. 2 pentru angajarea unui designer de interior: veți economisi timp.

Ne putem referi la cele două lucruri pe care cei mai mulți își doresc să le poată avea mai mult: timp și bani. La fel cum angajarea unui designer vă va avantaja financiar, un designer vă va economisi si timp. Un proiectant are deja experienta despre ceea ce trebuie făcut și când trebuie făcut și va putea anticipa orice obstacole care pot apărea.


Motivul nr. 3 pentru angajarea unui designer de interior: veți obține o evaluare profesională.

Când angajezi un designer pregătit, obții un plan de acțiune imediat pentru spațiul tău. Designerii de interior profesioniști au mers la facultate 6 ani și au avut mai multe experiente pentru a face ceea ce fac. O pereche de ochi pregătiți vor vedea lucruri pe care este garantat ca le vei rata. Designul interior este un echilibru delicat al artei și științei.

Exemple de proiecte anterioare: https://www.cristianpatrascu.ro/


Motivul nr. 4 pentru angajarea unui designer de interior: veți avea resurse și contacte mai bune.

Toată lumea știe că este dificil să găsești resurse bune. Dar designerii lucrează deja în lumea amenajarii locuinței, așa că vor avea conexiuni fiabile de care aveți nevoie. Angajarea unui designer vă va ajuta să găsiți cu ușurință un electrician, instalator, fabricant de mobila, etc. De asemenea, proiectanții au acces la tone de produse care nu sunt disponibile publicului larg. Cu aceste resurse, un designer de interior va crea un spațiu care să arate unic.


Motivul nr. 5 pentru angajarea unui designer de interior: veți avea o amenajare wow!

Designerii de interior sunt pregătiți să gândească creativ și spațial și să învețe să vadă o imagine de ansamblu pe care clienții nu o pot vedea de multe ori. Gândirea outside the box este ceea ce fac designerii în mod obișnuit. Nu numai că veți avea un bun design, dar veți acorda atenție și detaliilor, de la o iluminare adecvată și o amplasare a mobilierului, la alegeri de țesături și palete de culori și opțiuni de fixare. Un designer de interior profesionist va crea piese personalizate pentru a vă asigura că totul se potrivește perfect și este cu adevărat special pentru casa dvs. Încercați să o faceți singuri și va [puteti bloca in jonglarea cu numeroasele elemente care se gândesc la proiectarea pe care un designer este pregătit special să o facă. Și atunci când sunt gata, nu numai că casa ta va arăta frumos și coeziv, dar va fi bine gândită și extrem de funcțională.


Ai nevoie de ajutor pentru amenajarea locuintei tale? La Cristian Patrascu Studio, oferim un serviciu complet de design interior care vă va oferi tot ceea ce am discutat mai sus. Pe langa asta, aveti o analiza a stilului si o vizita pe santier gratuite. Doriți să aflați mai multe? Dă-ne un apel sau trimite-ne un e-mail!


Email: contact@cristianpatrascu.ro

Tel: 0737558986


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page