top of page

Apartament Pipera

Locatie: Bucuresti, Romania

Status: Implementat

An: 2020

Tip: Apartament cu 3 camere

Suprafata: 78 mp

Buget design amenajare: 19000 €

Amenajarea de fata, propusa de Cristian Patrascu Studio, s-a realizat pentru un apartament nou dintr-un complex rezidential situat in zona de nord a Bucurestiului. Acesta este locuit de o familie tanara impreuna cu fiica lor.
Paleta cromatica folosita este una neutra, ce combina nuante de gri, bej si lemn deschis la culoare. Accentele de culoare sunt date de plantele utilizate precum si de materialele textile (perdele, scaune, etc). Asa cum era de asteptat, camera copilului este cel mai viu colorata.

Avand in vedere ca holul este primul spatiu pe care il vezi atunci cand intri in apartament, acesta a fost tratat special. In capatul holului regasim un dressing realizat pe comanda, cu usi ce combina o serie de sipci de lemn cu oglinda intre ele.

Mai departe, apartamentul se deschide cu un living generos unde gasim si bucataria open-space. Aceasta are un design modern-minimal, compus din doar 3 naunte de alb, negru si lemn.

Peretele cu televizorul a fost tratat cu o vopsea decorativa ce imita betonul aparent. In dreptul usii de sticla ce duce spre balcon, regasim o depozitare cu usi de oglinda cu aspect auriu. Astfel, oglinda reflecta lumina naturala si ajuta la o intensificare mai buna a acesteia catre living. 

Amenajarea a durat in jur de 3 luni, avand un buget de aprox 19000 euro, excluzand finisajele. La final, a iesit o imagine unitara, pornind de la acelasi concept in fiecare camera, avand un stil modern cu accente luxury si o paleta cromatica neutra.

Email: contact@cristianpatrascu.ro

Tel: 0737558986

bottom of page